Voordelen

Offerte = totaalbedrag

Door landelijk vastgestelde onderhoudstarieven weet u van te voren waar u aan toe bent. Mocht er in de tussentijd toch nog iets aan uw auto gedaan moeten worden, krijgt u altijd een telefoontje om de kosten daarvan te overleggen zodat u nooit achteraf voor verrassingen komt te staan. Niks vervelenders dan dat u achteraf nog met extra kosten wordt geconfronteerd toch?

Icon

Originele onderdelen

Voor onderhoud en reparatie van uw Alfa Romeo maakt de Alfa Romeo garage gebruik van originele onderdelen. Deze onderdelen zijn speciaal voor uw model ontwikkeld, op kwaliteit getest en garanderen de beste prestatie op het gebied van volledigheid en brandstofverbruik. Zo behoudt uw Alfa Romeo zijn waarde. Op alle onderdelen zit 2 jaar garantie.

Icon

Onderhoud op maat

De één leeft in zijn auto, de ander gebruikt hem alleen om boodschappen mee te doen. De Alfa Romeo garage heeft diverse onderhoudsprogramma’s ontwikkeld om goed af te kunnen stemmen op uw behoefte. Zo kan in overleg met de Alfa Romeo garage gekozen worden voor het meest optimale onderhoud voor uw auto.

Icon

Hogere restwaarde

Door het gebruik van originele onderdelen en het juiste onderhoud aan uw auto, zal de restwaarde van uw auto hoger zijn.

Icon

Altijd de scherpste prijs

De Alfa Romeo garage heeft zeer marktconforme tarieven en is in vele gevallen zelfs goedkoper dan de concurrent. En in combinatie met het serviceniveau heeft u bij ons de scherpste prijs.

Icon

Gespecialiseerde monteurs

De Alfa Romeo garage beschikt over maximale kennis van uw Alfa Romeo dankzij speciaal geschoolde monteurs, waardoor onderhoud minder tijd kost en dus voordeliger is.

Icon